Benvinguts!

Benvingut a la web de la Coordinadora del Baix Llobregat i l'Hospitalet dels CJC-Joventut Comunista del PCC. Aquí estaràs informat de tots els actes que fem a més de veure posicions sobre diferents esdeveniments que passen.

diumenge, 8 de febrer del 2009

Bolívia - Nova Constitució: Reptes per al futur


El passat dissabte 7 de febrer la coordinadora va assistir a la xerrada que va tenir lloc a “la Torna” de Barcelona on el diputat del MAS (Movimiento al Socialismo) José Pimentel va explicar el contingut i el projecte de la recentment aprovada constitució Boliviana.

La nova constitució afronta un model econòmic ajustat a les necessitats i característiques concretes del poble bolivià, reconeixent les identitats de totes les ètnies, llengües, costums i aportant al poble els drets fonamentals (sanitat, educació, llibertat...) sempre sota un model de sostenibilitat medioambiental.

José Pimentel va explicar als assistents com Evo Morales ha aconseguit portar la voluntat del poble bolivià al sistema democràtic, donant suport als sectors més desprotegits i al poble indígena.

Desprès de la ponència es va obrir un llarg espai de debat on els assistents van poder fer consultes.

1 comentari:

Albert Buigues ha dit...

Allà les constitucions reconeixen el dret d'autodeterminació de totes les minories ètniques, no com aqui, que si volem la autodeterminació tindrem al exèrcit al carrer als pocs dies després!

Salut Jordi!!