Benvinguts!

Benvingut a la web de la Coordinadora del Baix Llobregat i l'Hospitalet dels CJC-Joventut Comunista del PCC. Aquí estaràs informat de tots els actes que fem a més de veure posicions sobre diferents esdeveniments que passen.

diumenge, 13 de setembre del 2009

La coordinadora a la Diada


La coordinadora es va sumar el passat 11 de setembre al bloc d'EUiA i Alternativa Jove-Joves d´EUiA en la manifestació de Barcelona sota el lema “Més Drets nacionals i més Drets Socials”.

EUiA i Alternativa Jove vam defensar la constitucionalitat de l´Estatut i els drets dels treballadors, els quals es veuen greument afectats per la situació de crisi. Per a EUiA i AJ-Joves d´EUiA, la crisi no l´han de pagar els treballadors, i cal frenar els intents dels grans poders financers i empresarials que, amb el suport de la dreta, aprofiten la mala conjuntura econòmica per a reduir els drets dels treballadors.

EUiA i Alternativa Jove han tornat a expressar, enguany, per la Diada, el seu compromís amb la defensa del dret del poble de Catalunya a l´autodeterminació per a avançar cap a un Estat federal, plurinacional i republicà.