Benvinguts!

Benvingut a la web de la Coordinadora del Baix Llobregat i l'Hospitalet dels CJC-Joventut Comunista del PCC. Aquí estaràs informat de tots els actes que fem a més de veure posicions sobre diferents esdeveniments que passen.

dimarts, 9 de desembre de 2008

Los ricos también lloran


Els capitalistes han sortit aquest passat cap de setmana pels carrers de Cornellà a demanar als i les ciutadanes que s’apretin més els cinturons.
L’actual crisi ha provocat que els capitalistes hagin perdut poder adquisitiu i s’hagin vist forçats a precaritzar la vida i feina dels i les obreres.
El portaveu dels manifestants va afirmar “- Esta crisis està haciendo que uno se plantee si vender alguna de las mansiones que tenemos... pero bueno...vamos aguantando como podemos despidiendo trabajadores...que dura es la vida”.

(La coordinadora del Baix Llobregat/l'Hospitalet fa difusió a Cornellà d'un manifest en contra de la crisi provocada pel capitalisme)
4 comentaris:

Front Popular ha dit...

Lo mejor desde hace mucho tiempo, sin duda !!!

Marc ha dit...

Molt bé!! Molt xulo!!

Mireia Burrull ha dit...

Felicitats gent! Què currat!!!!!

Antoni-Ítalo ha dit...

Sou el Col·lectiu repelent de la classe que els profes posen com exemple a la resta de Col·lectius sobre com fer una campanya!