Benvinguts!

Benvingut a la web de la Coordinadora del Baix Llobregat i l'Hospitalet dels CJC-Joventut Comunista del PCC. Aquí estaràs informat de tots els actes que fem a més de veure posicions sobre diferents esdeveniments que passen.

diumenge, 24 de maig de 2009

Resum: ACTE PÚBLIC: Cornellà contra la crisi capitalista


El passat dissabte 23 de maig va tenir lloc a Cornellà l’acte públic “Cornellà contra la crisi capitalista” organitzat per "l’Assemblea social de Cornellà".


Com estava programat, a l’acte van intervenir: JUAN MANUEL SÁNCHEZ GORDILLO (alcalde de Marinaleda), JUST CASAS (professor d’Història de la U.Autònoma i membre del C.d’Estudis Llibertàris Francesc Sàbat), RADOUAN (veí de Cornellà, d’origen immigrant) i veïns i veïnes de Cornellà que van explicar la seva realitat en l’actual crisi del capitalisme.


L’acte va ser molt ben rebut amb una notable assistència entre el veïnat de Cornellà que es va apropar a l’escenari de la plaça Europa.


Al finalitzar l’acte, es va convidar a tots els presents a sumar-se a l’assemblea per continuar avançant en la lluita pels drets de la classe treballadora.


L'acte va concloure al ritme d'Amaziga.