Benvinguts!

Benvingut a la web de la Coordinadora del Baix Llobregat i l'Hospitalet dels CJC-Joventut Comunista del PCC. Aquí estaràs informat de tots els actes que fem a més de veure posicions sobre diferents esdeveniments que passen.

diumenge, 6 d’abril del 2008

Coordinadora Comunista al Baix

Ja tenim Coordinadora Comunista al Baix Llobregat ! El pasat 1 de març, es va celebrar a Cornellà, la IV Conferencia Comarcal del Baix Llobregat dels CJC.

Durant tot el dia, els companys i companyes del Baix, van establir les prioritats bàsiques de la Joventut Comunista a la comarca ( reforçar el debat col·lectiu, elevar la formació teòrica, vertebració dels moviments socials, moviment internacionalista, antifeixista...) així com la seva cohesió amb els CJC a nivell nacional.

La coordinadora (que agrupa a col·lectius de prop d’una desena de ciutats i pobles del Baix Llobregat) va elegir un Comitè Local com a direcció.

Per altra banda, donem les gràcies als i les camarades de JC per la seva carta de salutació a la Conferencia Comunista.

En paraules del Responsable polític del Comitè,
Albert Buigues “ La Joventut Comunista, en aquest darrer any, ha ampliat la seva estructura tant a Barcelona, Vallès Occidental, com ara al Baix, hem de ser capaços de donar un punt més en la nostra militància diària, per consolidar aquest creixement. Hem de retornar a la comarca, la tradició roja i combativa del Baix”


Comissió d’organització CJC


1 comentari:

Front Popular ha dit...

Molts anims !
Endavant companys i companyes !