Benvinguts!

Benvingut a la web de la Coordinadora del Baix Llobregat i l'Hospitalet dels CJC-Joventut Comunista del PCC. Aquí estaràs informat de tots els actes que fem a més de veure posicions sobre diferents esdeveniments que passen.

dilluns, 12 de gener del 2009

Manifestació a Barcelona: Solidaritat amb el poble palestí


La coordinadora fa difusió d'octavetes a Cornellà sobre la situació actual a la franja de Gaza i convoca a la gent a la manifestació de Barcelona del dia 10 a la que ens vam adherir amb el bloc d'Esquerra Unida i Alternativa.
180.000 persones vam recórrer els carrers de la capital on es va denunciar un cop més el genocidi que esta patint el poble palestí i es va exigir que la Generalitat condicioni el foment de relacions comercials amb l'Israel i que es posi fi al comerç d'armes entre els estats espanyol i israelià.
Durant la manifestació, un grup de persones va increpar la representació del PSC. Els mossos d'esquadra van invervenir impedint a cops de porra que centenars de manifestants poguesin continuar amb el trajecte normal durant varis minuts.


Octavetes informatives que vam repartir a Cornellà

Els mossos d'esquadra impedint el pas als manifestants



Video dels mossos divindint la manifestació en dos blocs

1 comentari:

Marc ha dit...

El video està bé, pq es senten els insults a la gent del PSC, hagués estat bé pillar quan la gent del PSC va ser atacada per altre gent de la mani. Uns vergonya aliena per ser militants del PSC que gairebé no es pronuncia, altres pena pq de tan radicals que es creuen són un desastre i desacrediten els moviments grans com l'espectacle que va ser la mani.