Benvinguts!

Benvingut a la web de la Coordinadora del Baix Llobregat i l'Hospitalet dels CJC-Joventut Comunista del PCC. Aquí estaràs informat de tots els actes que fem a més de veure posicions sobre diferents esdeveniments que passen.

diumenge, 15 de març del 2009

Mani anti-feixista a Nou Barris


Durant els últims anys s'ha produït un creixement de grups feixistes vinculats a Democracia Nacional i a Alternativa Española a Nou Barris (Barcelona), amb campanyes feixistes i xenòfobes pels carrers del districte i amenaces a joves activistes del barri.
La situació ha arribat a un punt intolerable després que la setmana passada un grup de 2 neonazis de 30 anys agrediren una noia de 15 que prèviament havien seguit, i uns dies abans un altre nazi de 26 anys amb diverses condemnes pendents agredís a un noi de 16 davant del seu institut.
Davant d'aquest fets, grups de joves, associacions de veïns i veïnes i diverses entitats van convocar al barri una manifestació el passat diumenge dia 15 per condemnar els atacs feixistes. La coordianadora comunista del baix va participar-hi per fer costat a tots els veïns/es i joves que van assistir.
També s’ha fet arribar a la regidora del districte el manifest on es demana la ràpida intervenció dels mossos d’esquadra en aquests afers i a vetllar per la seguretat dels veïns/es davant d’aquest grup violent de feixistes.