Benvinguts!

Benvingut a la web de la Coordinadora del Baix Llobregat i l'Hospitalet dels CJC-Joventut Comunista del PCC. Aquí estaràs informat de tots els actes que fem a més de veure posicions sobre diferents esdeveniments que passen.

dimarts, 8 de setembre de 2009

Concentració en defensa de la sobirania dels governs populars llatinoamericans


La coordinadora comunista del Baix Llobregat/l'Hospitalet va participar el passat divendres 4 de setembre en la concentració que es va realitzar a Barcelona per defensar la sobirania dels governs populars llatinoamericans, la qual s'ha vist amenaçada darrerament amb la instal·lació de set bases militars nord-americanes a Colòmbia i amb el cop d'Estat d'Hondures.
La concentració també pretenia respondre a la crida internacional a manifestar-se contra el Govern de Veneçuela que van fer grups afins al president de Colòmbia, amb l'objectiu de llençar una cortina de fum que amagui el fet de què s'hagin instal·lat set bases militars nord americanes a Colòmbia.

A voltant de les 20h, la manifestació y la concentració es van topar i enfrontar verbalment davant el consolat de Veneçuela separades per un cordó policial dels mossos. Passada una estona, la manifestació va continuar el seu recorregut.

El grup "Pirat's Sound Sistema" va posar punt i final a la concentració amb una actuació a la mateixa plaça Urquinaona.


Podeu veure la noticia que va apareixer a TV3 clicant aqui.