Benvinguts!

Benvingut a la web de la Coordinadora del Baix Llobregat i l'Hospitalet dels CJC-Joventut Comunista del PCC. Aquí estaràs informat de tots els actes que fem a més de veure posicions sobre diferents esdeveniments que passen.

dimarts, 1 de setembre del 2009

Xerrada sobre Colòmbia a càrrec del col·lectiu Vivo-Arte


El passat dijous 28 d’Agost la coordinadora va participar a l’acte que l’entitat solidaria “5 Continents”, amb la col·laboració d’ altres associacions entre les quals estava EUiA de Sant Joan Despí, va organitzar sobre la situació actual de repressió a Colòmbia.

A càrrec del col·lectiu artístic colombià “Vivo-Arte”, la xerrada va començar amb la visió d’ un vídeo sobre la situació de violència i persecució a la que es veuen sotmesos els joves, camperols i moviments d’esquerres a Colòmbia pel govern, l’exèrcit i els grups paramilitars.

A continuació, els ponents ens van explicar el context històric del conflicte i ens van aportar de primera mà la realitat que pateixen milers de persones a la seva terra. Per finalitzar, ens van transmetre els objectius del seu moviment.
Vivo-Arte una associació on conviuen grups de musica, teatre, i altres branques artístiques, que volen a través de l’ art, denunciar la situació de persecució que viuen els joves progressistes a Colòmbia, així com donar a conèixer les seves arrels i la memòria històrica dels pobles de sud-america.


Per conèixer més “Vivo-Arte” podeu consultar els següents enllaços:


Web de "Vivo-Arte"
Galería de "Vivo-Arte" a Flickr
MySpace de "Vivo-Arte"