Benvinguts!

Benvingut a la web de la Coordinadora del Baix Llobregat i l'Hospitalet dels CJC-Joventut Comunista del PCC. Aquí estaràs informat de tots els actes que fem a més de veure posicions sobre diferents esdeveniments que passen.

diumenge, 15 de febrer del 2009

Assemblea Social a Cornellà


El passat divendres 15 de febrer la coordinadora va assistir a la primera reunió per posar en marxa l'assemblea social de Cornellà.

A la reunió van ser convocats diversos moviments associatius de Cornellà així com persones independents on cada un va exposar i denunciar les problemàtiques de la ciutat agreujades per l’actual crisi del capitalisme, i la forma en que creien que ha de treballar l’assemblea.

Al final de la reunió es va convidar a tots els presents a sumar a més gent i a portar elaborat per la propera cita (en 15 dies) les propostes concretes per començar a formar una estructura solida de treball i començar a fer accions a la ciutat.


A continuació adjunto la convocatòria:



Proposta per a posar en peus una Assemblea Social a Cornellà

Davant la situació actual de crisi, que està afectant a amplis sectors de la nostra societat, i els problemes que d'aquesta se’n deriven, des de la destrucció d'ocupació fins a l'enorme problemàtica de l'habitatge (arrendaments pels núvols, 8 milions de llars ofegades per les hipoteques...), sense oblidar els problemes de sempre, ara agreujats per la falta de recursos: els serveis socials, la sanitat, l'educació, el transport publico i l'atenció als sectors mes desprotegits: les dones, el jovent, la immigració, la gent gran..., creiem que es fa mes necessari que mai crear una assemblea social a Cornellà.

La convocatòria va dirigida a totes i tots, tant a nivell individual com col·lectiu, recollint el millor de les diverses pràctiques participatives, d'assemblea, que en altres moments han servit per a unificar forces i posar en peus iniciatives concretes.

Es tracta de, almenys, davant la gravetat d'una situació que ens afecta a tots i totes, de clarificar-nos en comú, tendir a unificar posicions, tant des d'un punt de vista global com més en concret a la nostra ciutat, i arribar els acords que siguin possibles, independentment que cadascú sigui duent la tasca que consideri oportuna.

Es tracta d'anar edificant alternatives creïbles, tant en el més immediat i local com en el terreny del general, que lluitem per a obtenir “pa” i dignitat per avui, però també per a obtenir les transformacions que garanteixin un futur de “pa” i dignitat, un demà que ens pertany, a tots i a totes