Benvinguts!

Benvingut a la web de la Coordinadora del Baix Llobregat i l'Hospitalet dels CJC-Joventut Comunista del PCC. Aquí estaràs informat de tots els actes que fem a més de veure posicions sobre diferents esdeveniments que passen.

diumenge, 1 de febrer del 2009

Mani a Madrid: "Cuba no està sola"

El passat dissabte 31 de gener la coordinadora comunista del baix/l’hospi va viatjar a la manifestació de Madrid amb el bloc d’EUiA i “Defensem Cuba” per recolzar els 50 anys de revolució cubana sota el lema “Cuba no està sola”.

A la manifestació també es va protestar contra la campanya que la dreta espanyola i sectors en conta del règim cubà amb Esperanza Aguirre al capdavant estan fent en contra de l’illa.


Reportatge de cubainformacion.tv de la mani. La nostra delegació surt al minut 08:19 !! :P. (clicant l'imatge t'enllaça al reportatge)

3 comentaris:

Albert Buigues ha dit...

Molt bona manifestació!! Però es tindria que haver fet com a Barcelona, convocar-la el mateix dia que la anticastrista per a fer pinya!

Però bona feina!!

Salut!

CJC - Baix Llobregat ha dit...

Bones Albert, pensa que a vam arribar a barna a les 7:30 de diumenge, així que si la mani s'hagués fet diumenge a la tarda no ens hauria donat temps de tornar per currar dilluns... A més, vam tenir sort pq diumenge va haver una super nevada i un altre caos a les carreteres de Madrid així que imagina't quan hauriem trigat en tornar...

Salut !

Albert Buigues ha dit...

monstres si contesteu contesteu-me al meu blog que encara no tinc un sol comentari de ningú xDD

Salut